søndag 27. juli 2014

Dag + 10.... "og på en gammel benk i hagen......"

Se på det kjempehoppet på leukocyttene i dag da. ;-) Ikke rart jeg har hatt mye "bone pain" i går kveld og i natt. Måtte ta en paracet i morges, for å avhjelpe litt.

Leukocyttene har hoppet fra 2.05 til 7,2 fra i går til i dag!! I grafene her gjelder det siste nummeret fra der dere ser toppen er. Til og med blodplatene har fått et godt hopp i riktig retning. Fra 25 i går til 82 i dag. :-)    

I dag var også dagen for å få lov til å gå ut i hagen med maske på. Gunn Heidi kom opp og hentet meg i formiddag en gang... etter at blodprøver, drypp, frokost og alt det der var ferdig. Og mens der fortsatt ikke var blitt for varmt ute. Gradene stiger i Moskva også nå ser det ut til.

Var litt spent på om beina ville bære meg ut jeg.... og det var godt å ha noen med seg og ikke gå alene denne første gangen iallefall.
Vi tok heisen og siktet på første skyggefulle benk i sikte. Det var bare sååååå utrolig godt å kjenne på frisk luft, sol, skygge, litt vind i "håret" og kunne sitte der og nyte... utelivet  - sammen med Gunn Heidi. Kan ikke beskrives egentlig. ;-)

Gikk også etter en stund en liten runde rundt deler av sykehuset, for å få litt bevegelse. Det var tungt å gå men det gikk!! Litt ustødig, og vinglete, men utrolig godt allikevel.

Det var vel ca her vi satt, Gunn Heidi og jeg, på denne benken, men fikk ikke tatt bilde av oss i dag. 

De gjør virkelig en god jobb gartnerne som steller den store hagen rundt sykehuset. Er bare nydelig med slike omgivelser når en skal rehabilitere seg etter behandling.



Og så til den vakreste rosen i hagen... leopardrosen!! ;-) 

He he, som dere ser skjer det ting på hodet her. Litt kjekt å drive og rive det ut,.... bedre det hadde ramlet av fort enn at det ligger og fyker rundt i rommet her... . Ligger med hårnett på natta nå for å unngå hår overalt i senga om morgenen.

Vil prøve å ta en liten tur ut til i dag... litt senere. Må hvile også, det kjenner jeg godt at jeg trenger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

GO ahead and shave the last hair and enjoy the freedom of baldness!
Eddie Nash

Gro sa...

He he, Eddie, I don't know if they will.They shave us once, and are pretty busy doing other things I think. ;-) I think it usually falls out pretty quickly now that is has started to go.
I do not have a shaver myself with me, he he.